100% Proefgarantie
Per fles bestellen
Boven €59 gratis verzenden (in NL)
Inloggen0
100% Proefgarantie
Per fles bestellen
Boven €59 gratis verzenden (in NL)

Betaalmethoden

Happy Vino - Wijnvoornu.nl vindt vertrouwd, veilig en gemakkelijk betalen zeer belangrijk. Wij bieden de onderstaande mogelijkheden:

iDEAL 

In onze webshop kun je direct veilig betalen met je eigen bank via iDEAL. Heb je toegang tot internetbankieren bij ING, Rabobank, ABN AMRO, SNS bank, ASN Bank, Regiobank, Triodos Bank, Van Lanschot Bankiers of Knab? Dan kun je gebruik maken van iDEAL, de makkelijkste manier van betalen op internet. Je rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internet betaalomgeving van je eigen bank. 

Riverty (AfterPay) – Achteraf betalen voor consumenten (NL)

Riverty (voorheen Afterpay) voert voor Wijnvoornu.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Wanneer je je bestelling afrondt via Riverty ontvang je van hen een digitaal betaaloverzicht en betaal je het orderbedrag aan Riverty. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert Riverty een gegevenscontrole uit. Riverty hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in het privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met Riverty niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Wil je meer informatie over achteraf betalen met Riverty? Ga dan naar de website van Riverty.

Overschrijven / overboeken

Een overboeking houdt in dat je het geld via een reguliere bankoverschrijving overmaakt. Je ontvangt een e-mail met alle gegevens om de overschrijving te voldoen (het bankrekeningnummer, de naam van de begunstigde en het over te maken bedrag). 

Je kunt ook zelf overmaken op ING bank: NL23INGB0007245409 - tnv Happy Vino BV onder vermelding van je bestelnummer.

Zodra wij je betaling hebben ontvangen, nemen wij je bestelling in behandeling. 

Creditcard (Visa, Amex / Mastercard) 

Bij ons kun je veilig en gemakkelijk betalen met je creditcard. Wij accepteren Visa, AMEX en Mastercard. Je kunt je creditcardgegevens via onze beveiligde SSL procedure veilig invoeren. Wij voldoen aan de PCI DSS security eisen . Alle gegevens worden versleuteld verzonden. Je creditcardgegevens worden niet opgeslagen of bewaard. Voor het betalen via Visa of Mastercard rekenen wij geen extra kosten.

Bancontact 

Voor Belgische klanten is het mogelijk om met Bancontact - Mister Cash online te betalen. Een betaling met Mister Cash is zeer eenvoudig. Er wordt een beveiligde verbinding gemaakt en je kan vervolgens je eigen bank selecteren. Hierna kom je terecht in je vertrouwde internetbankieren omgeving en kan je inloggen. In het vervolgscherm kan je vervolgens uw betaling voltooien. 

Veilig betalen bij Wijnvoornu.nl

De betaalgegevens worden vergrendeld verstuurd volgens de internetbeveiliging standaard SSL. SSL staat voor Secure Sockets Layer. De SSL is de meest gebruikte manier voor het aangaan van de beveiligde elektronische transacties via het internet. De communicatie vindt vervolgens versleuteld plaats. 

Wij voldoen aan de strenge vereisten van de PCI Data Security Standards van MasterCard, Visa en American Express. Deze eisen houden in dat er door ons geen creditcardgegevens of betaalgegevens worden vastgelegd, zodanig dat derden hier misbruik van kunnen maken. Wij worden jaarlijks door een daartoe bevoegde externe partij geaudit om het Certificate of Compliance te behouden.

Zelf regelen

Volg je bestelling, bekijk facturen en meer

Voor alle overige vragen

E-mail

Wij helpen je graag en reageren snel!

Mail ons

Social media

Socials

9,3Review LogoWij scoren een 9,3 op Webwinkelkeur

Happy Vino - Wijnvoornu.nl

Siliciumweg 21
3812 SV Amersfoort

BTW: NL862336922B01
KVK: 82101132

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »