Paul Mas Le Blanc

Deze Paul Mas Le Blanc heeft een lichtgele kleur. Zeer elegant met hints van tropisch fruit, perzik en witte bloemen. Een rijke en fruitige afdronk met lichte minerale tonen. Past goed bij kreeft, jumbogarnalen en gegrilde vis.
Een blend van viognier, vermentino, pinot gris, macabeu, sauvignon blanc en colombard. Elk druivenras wordt apart gevinifieerd. Het ontstelen en het persen begint kort daarna. De most ondergaat gedurende 2 weken de fermentatie in roesvrij stalen tanks onder gecontroleerde temperatuur. Nadat het blenden klaar is rust de wijn gedurende 4 maanden.
Productspecificaties
- Artikelnummer
- 1849
- Wijnsoort
- Witte wijn
- Land
- Frankrijk
- Regio
- Pays d'Oc
- Wijnhuis
- Paul Mas
- Druivenras
- Viognier, vermentino, pinot gris, macabeu, sauvignon blanc en colombard
- Geur
- Tropisch fruit, perzik en witte bloemen
- Smaak
- Fruitig en mineralig
- Serveertemperatuur
- 8 tot 10 graden
- Serveertip
- Bij kreeft, jumbogarnalen en gegrilde vis
- Alcohol percentage
- 13%
- Afsluiting
- Vinolok
- Sulfieten
- Bevat Sulfieten