Happy Vino vanaf heden overgenomen door Tresor B.V. Ontdek het nieuwe hoofdstuk in onze wijnreis!

Persoonlijk wijnadvies
Vandaag besteld - binnen 24 uur verzonden
Gratis thuisbezorgd vanaf 75,- (NL & BE)
Betaalgemak & veilig betalen
Menu

Kaiken Estate Malbec

Kaiken Estate Malbec

Kaiken Estate Malbec is een rijpe Malbec uit Mendoza. Een diepe, paars-rode wijn met in de neus tonen van rijp, rood fruit, tabak en butterscotch. De smaak is intens, met krachtige maar rijpe tannines en tegelijkertijd sappig en evenwichtig.

9,95 per fles

Uitverkocht

Vandaag besteld - binnen 24 uur verzonden
Gratis thuisbezorgd vanaf 75,- (NL & BE)

Kaiken Estate Malbec is een rijpe Malbec uit Mendoza. Een diepe, paars-rode wijn met in de neus tonen van rijp, rood fruit, tabak en butterscotch. De smaak is intens, met krachtige maar rijpe tannines en tegelijkertijd sappig en evenwichtig.

Extra informatie

Beoordelingen
    Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst voor deze wijn.
    Beoordeel deze wijn

    Deel je ervaring met Happy Vino en laat andere wijnliefhebbers weten wat je van deze wijn vindt.

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Kaiken Estate Malbec is een rijpe Malbec uit Mendoza. Een diepe, paars-rode wijn met in de neus tonen van rijp, rood fruit, tabak en butterscotch. De smaak is intens, met krachtige maar rijpe tannines en tegelijkertijd sappig en evenwichtig.


    Wijngaarden Kaiken Estate Malbec


    Deze Kaiken Estate Malbec komt uit een gebied in Luján de Cuyo, aan de voet van het Andesgebergte, 40 km ten zuiden van de stad Mendoza. De hoogte van de wijngaard zorgt voor grote temperatuurschommelingen. De wijnen die uit deze 70 hectare zijn voortgekomen, presenteren bloemige tonen zoals viooltjes en fruit zoals pruimen. De wijnen hebben een medium structuur en zachte tannines.


    De druiven worden handmatig geoogst. Bij aankomst in de wijnmakerij worden de trossen langs een sorteerband g Lees meereplaatst en, eenmaal ontsteeld, worden de druiven in betonnen vaten geplaatst. Wijnmaken op zich begint met koude maceratie, gevolgd door alcoholische fermentatie en maceratie na fermentatie gedurende 20 dagen.
    Veertig procent van deze wijn heeft 6 maanden gerijpt in Franse eikenhouten vaten, terwijl de resterende 60% niet is gerijpt om de fruitige smaken en aroma's te benadrukken en het zachte, zijdeachtige gevoel van de tannines zo goed mogelijk te behouden. Deze wijn werd gefilterd voordat hij werd gebotteld.


    Prijzen



    • Wine Spectator April 2016 - 91 pts 2013)

    • Wine Spectator April 2016 - 87 pts (2014)

    Misschien houdt u ook van...

    Toegang tot exclusieve wijn aanbiedingen?

    Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg toegang tot exclusieve acties, aanbiedingen en informatie over de nieuwste top wijnen!

    Winkelwagen

    U heeft nog geen wijn in uw winkelwagen.