100% Proefgarantie
Per fles bestellen
Boven €45 gratis verzenden (in NL)
Inloggen0
100% Proefgarantie
Per fles bestellen
Boven €45 gratis verzenden (in NL)
Filters

Merken

    Prijs

    Tot

    Smaakprofiel

    Land

    Biologisch - Vegan

    Chateau De La Crau

    Chateau De La Crau, opgericht in 2018 door een klassieke violist, is de ultieme erfenis van 15 jaar expertise en passie voor kombucha. Het verhaal begon in 2005, in een Provençaalse kelder, o...

    Chateau De La Crau, opgericht in 2018 door een klassieke violist, is de ultieme erfenis van 15 jaar expertise en passie voor kombucha. Het verhaal begon in 2005, in een Provençaalse kelder, om aldaar de eerste D-TOX kombucha te produceren. In 2019 werd deze door de EU erkend als voedingssupplement: het reguleert de microbiota en bevordert antioxiderende functies. Gewoon de enige en de beste in de wereld. Het resultaat van uitmuntendheid, want Château de la Crau verlegt echt de grenzen van kombucha.  Allereerst met een dubbele frementatie,  gisten worden voor 100% gefilterd en er worden fijne bubbels aan toegevoegd. Het is de complexiteit en het plezier van een goede champagne meer dan waard: rondheid, zuurgraad, lengte in de mond met tonen van citrus en hout. Heerlijk bij oesters, zeevruchten, sushi, rode schimmelkaas of appeltaart. Of gewoon als aperitief. Deze kombucha is zo succesvol dat hij een smoking verdient. En daarom gekozen als beste kombucha in de wereld.

    Filter
    1 product

    Overige categorieën in Merken

    Chateau De La Crau

    Chateau De La Crau, opgericht in 2018 door een klassieke violist, is de ultieme erfenis van 15 jaar expertise en passie voor kombucha. Het verhaal begon in 2005, in een Provençaalse kelder, om aldaar de eerste D-TOX kombucha te produceren. In 2019 werd deze door de EU erkend als voedingssupplement: het reguleert de microbiota en bevordert antioxiderende functies. Gewoon de enige en de beste in de wereld. Het resultaat van uitmuntendheid, want Château de la Crau verlegt echt de grenzen van kombucha.  Allereerst met een dubbele frementatie,  gisten worden voor 100% gefilterd en er worden fijne bubbels aan toegevoegd. Het is de complexiteit en het plezier van een goede champagne meer dan waard: rondheid, zuurgraad, lengte in de mond met tonen van citrus en hout. Heerlijk bij oesters, zeevruchten, sushi, rode schimmelkaas of appeltaart. Of gewoon als aperitief. Deze kombucha is zo succesvol dat hij een smoking verdient. En daarom gekozen als beste kombucha in de wereld.

    Chateau De La Crau
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »