100% Proefgarantie
Per fles bestellen
Boven €45 gratis verzenden (in NL)
Inloggen0
100% Proefgarantie
Per fles bestellen
Boven €45 gratis verzenden (in NL)

Door Fred

Wijnproeverij

Wijnproeverijen in Amersfoort of op locatie

Een wijnproeverij van Happy Vino is een mooie en vooral heerlijke beleving. Met een proeverij kun je bijvoorbeeld je eigen smaakvoorkeur ontdekken. De een houdt van frisse fruitige wijn, de ander van volle krachtige wijnen met veel “hout”.  Of je proeft verschillen tussen landen en/of gebieden. Een wijnproeverij is ook erg leuk voor een bedrijfsborrel of tijdens een event.

Wijnproeverij op de zaak of tijdens een event

Wij verzorgen proeverijen op locatie. Bijvoorbeeld tijdens een bedrijfsborrel op de zaak, of een proeverij tijdens een event of een beurs. Om je medewerkers of klanten te verrassen. We stellen de proeverij uiteraard op maat samen op basis van je wensen.

Thema proeverij

We bieden verschillende thema proeverijen. Bijvoorbeeld proef de wereld, proef Italië, chardonnay proeverij, bubbels proeverij en meer.. Of laat je verrassen door een proeverij van onbekende wijnen en druivenrassen. Totaal iets anders. Dit gaat uiteraard altijd in overleg.

Wijnproeverij op maat

Uiteraard is een proeverij op maat mogelijk. We houden dan rekening met je wensen en de samenstelling van de groep. Als je vooral witte wijn wil ontdekken, stellen we een proeverij van witte wijnen samen. Of als je bijvoorbeeld Italie wil ontdekken, proeven we alleen Italiaanse wijnen. Zo heb je altijd een proeverij die bij je past.
 

Interesse in een wijnproeverij?

Vraag vrijblijvend informatie aan. Je ontvangt zo snel mogelijk bericht. Mail: [email protected]

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »